Τυροκομείο Κατσούλη
Στην καρδιά της Αργολίδας, στο μικρό και γραφικό χωριό Κολιάκι Επιδαύρου, βρίσκεται το οικογενειακό Τυροκομείο Κατσούλη, το οποίο έχει κερδίσει τη θέση του ανάμεσα στους 50 καλύτερους προορισμούς τυροκομείων στην Ελλάδα. Από το 1989, η οικογένεια Κατσούλη παράγει υψηλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση που ξεκίνησε ο Βασίλης Κατσούλης και πλέον συνεχίζουν τα παιδιά του, Θωμάς και Γαρυφαλλιά Κατσούλη.
Το Τυροκομείο Κατσούλη ξεκίνησε με την παραγωγή της παραδοσιακής Φέτας και σταδιακά επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων του συμπεριλαμβάνοντας Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Μυζήθρα, Ανθότυρο και το ξεχωριστό Μαστιχωτό. Το Μαστιχωτό είναι ένα τυρί μικρής παραγωγής που μοιάζει με το Χαλούμι όσον αφορά τη σύσταση και την υφή του. Παράγεται όπως όλα τα τυριά του τυροκομείου αποκλειστικά από τοπικό αιγοπρόβειο γάλα και διατίθεται σε επιλεγμένα εστιατόρια και delicatessen.
Ο Βασίλης Κατσούλης ίδρυσε το τυροκομείο με στόχο την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας Φέτας. Με την πάροδο του χρόνου και τη συμμετοχή των παιδιών του, Θωμά και Γαρυφαλλιάς, η επιχείρηση επεκτάθηκε και εξελίχθηκε. Οι δύο νέοι, αφού σπούδασαν στην Τυροκομική Σχολή στα Ιωάννινα, επέστρεψαν στο οικογενειακό τυροκομείο, συνεισφέροντας με τις γνώσεις τους και την ενέργειά τους στην ανάπτυξη της επιχείρησης.
|